/****** Font Awesome ******//****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Actie: Tot € 10 korting* op alle massages Reserveer online

Thaise Massage

Reserveer Nu

Thaise Massage

Het verschil tussen Thaisemassage en Chinese massage is dat de Thaise massage meer bottenkraken is dan met drukpunten werken. Allebei de massagetechnieken zijn goed voor de geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Bij een traditionele Chinese massage ontspant u meer en doet het minder pijnlijk dan bij de traditionele Thaise massage, terwijl het de zelfde werking heeft.
In Zoetermeer hebben we Zenzu die biedt traditionele Chinese massage volgens de eeuwenoude Chinese geneeswijzen, de enige in Zoetermeer met hoogwaardige kwaliteit.

Wat is een Thaise Massage

De Thaise massage is inmiddels meer dan 2.500 jaar oud. Deze massagevorm is voor oorsprong Indiaas. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd na een massage. Dit is de onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest. Deze spirituele benadering heeft zijn wortels in het boeddhisme. De massage techniek is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Thaise geneeskunde, waaronder massage zijn nog steeds te vinden op de muren van de Thaise hoofdstad. Spirituele leraren hebben daar de instructies voor de studenten geschilderd. Op schilderingen laten ze zien waar zich de energiepunten van het menselijk lichaam bevinden. Hoewel de massage traditioneel door monniken in boeddhistische tempels werd beoefend, is het beroep niet meer beperkt tot de tempelomgeving. De massage technieken zijn wereldwijd overgenomen. In Thailand wordt de traditionele vorm nog steeds beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels en op het strand.

Geïnteresseerd in een van onze massage technieken? Maak een afspraak!  

Zenzu Logo Zoetermeer

Openingstijden

maandag - zaterdag10:00 — 22:00
zondag12:00 — 22:00

Volg Zenzu

Follows

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest