Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

 

VOETbadontgiften

 

Reserveer Nu

Voetbadontgiften 

In onze leefomgeving worden wij dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen (toxines). Ontgiften is daarom een noodzakelijk en natuurlijk proces dat 24 uur per dag in ons lichaam plaats vindt. Onze huid, nieren, lever, darmen en longen zuiveren ons lijf continu van overtollige en schadelijke stoffen. Minder bekend is dat ook het lymfesysteem een zeer belangrijke rol vervult bij het verwijderen van toxines.

Als het lichaam toxines niet voldoende kan afvoeren worden ze opgeslagen in de cellen. Een teveel aan afvalstoffen leidt tot een verminderde weerstand en klachten als lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, een slechte huid of lichaamsgeur.

Werkwijze

Het principe van de voetbadontgiften is gebaseerd op het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting via de lymfeklieren. Ons lichaam is samengesteld uit organen, die zijn samengesteld uit weefsels, die op hun beurt weer zijn samengesteld uit cellen. In elke cel vindt stofwisseling plaats (metabolisme).

In de cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. Mede door het opslaan van gifstoffen in de cellen kan de balans tussen de geladen deeltjes verstoord worden, waardoor de cel minder goed functioneert. Hierdoor worden weer meer gifstoffen vastgehouden en dit proces herhaalt zich.

De Voet-spa creëert een laagfrequente elektronenstroom die via de lymfevaten een subtiele stimulans geeft aan de lymfeklieren en daarmee aan het natuurlijke proces van ontgiften in het lichaam. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen in balans, waardoor de capaciteit om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen wordt geoptimaliseerd.

De poriën van de voetzool (ruim 3000) werken als een membraan. De bio-magnetische energie wordt door de stimulatie via de bloed- en lymfecirculatie, doorgegeven aan de rest van het lichaam. Het lichaam wordt gestimuleerd om zich van opgeslagen afvalstoffen in de cellen te ontdoen zodat deze langs natuurlijke weg het lichaam kunnen verlaten. Dat kan je zien aan de veranderende kleur van het water in de Voet-spa, maar ook later op de dag aan de ontlasting en de kleur van de urine.

Resultaat

De Detox Voet-spa is in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar natuurlijke proces van ontgiften wil stimuleren, zich vitaler en energieker wil voelen, en de kans op klachten ten gevolge van het ophopen van gifstoffen in het lichaam wil verminderen. Enkele voorbeelden van klachten die goed op de Detox Voet-spa kunnen reageren :

 • Gebrekkige circulatie (bloed- en lymfesysteem
 • Stofwisselingsproblemen
 • Gewrichtspijn, reuma
 • Voedselallergieën
 • Huidaandoeningen
 • Chronische vermoeidheid en M.E.
 • Spijsverteringsklachten
 • Stressklachten

De behandeling zelf duurt dertig minuten. Tijdens de behandeling verkleurt het water. Dit is voornamelijk het gevolg van de reactie van mineralen in het water op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen door de poriën in de voetzool.

Aanbevolen wordt om een aantal behandelingen te nemen, met minimaal 48 uur tussen de behandelingen. 1 á 2 behandelingen helpen vaak al bij diverse klachten.

Een kuur van 5-8 sessies (in 1 maand tijd) wordt aanbevolen, liefst in combinatie met een ontgiftings-/detoxdieet om het beste resultaat te behalen. Hierna kan de behandeling, indien gewenst, minder frequent worden voortgezet. Dit is een richtlijn en de effecten zullen afhankelijk zijn van de hoeveelheid afvalstoffen in uw lichaam. Bij iemand die minder gezond leeft (vet voedsel, alcohol, sigaretten, koffie), of veel medicijnen gebruikt, is er uiteraard meer ‘op te ruimen’ dan bij iemand die relatief gezond leeft. Twee maal per jaar een detox-kuur (in het voor- en najaar) is ideaal.

Steeds meer mensen voelen dan ook de behoefte de natuur een handje te helpen. Dat kan eenvoudig en snel met de Detox Voet-Spa.

Is de voetbadontgiften (Aquadetox) voor iedereen geschikt??

Nee, bij onderstaande klachten of situaties mag de detox voetspa NIET gebruikt worden. In geval van twijfel altijd eerst uw arts raadplegen:

 • Epilepsie
 • mensen met een pacemaker of hartklachte
 • Na orgaantransplantaties of metalen implantaten
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
 • Kinderen, mits op advies van arts
 • In geval van wondjes aan de voeten

 

LET OP: De Detox voetspa is geen vervanging voor een medische behandeling of advies. Bij (bestaande) ernstige klachten adviseren wij u altijd eerst een arts te raadplegen.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest