Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

zwangerschapsmassage

een zen moment voor u

komt tot rust

verwen jezelf

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage begint een echte trend te worden onder zwangere vrouwen. En dat is niet zo vreemd. Tegenwoordig werken we meestal zo lang mogelijk door. Sociale contacten nemen een belangrijke plaats in, de babykamer moet in orde worden gemaakt en de zorg voor eventuele andere kinderen gaat gewoon door. Kortom de zwangere vrouw kan wel wat ontspanning gebruiken.

rust

Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Die rust vinden vrouwen in een zwangerschapsmassage. Tijdens een zwangerschapsmassage kun je even bijkomen van de drukte van alle dag. Even stilstaan bij het kindje in je buik. Als je ontspannen bent werkt dit door naar het ongeboren kindje.

Voordelen ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Zwangerschapsmassage helpt je fitter te voelen. Het verlicht hoofdpijn en misselijkheid en vermindert bekken- rug-, nek- en schouderklachten, kuitkramp, vocht vasthouden en slecht slapen.

Op de massage tafel

Na het 1e trimester kun je niet meer op je buik liggen, daarom lig je tijdens massage meestal op je zij en/of op je rug. Je wordt ondersteund met een (zwangerschaps) kussen, zodat je comfortabel ligt.

Voor wie

De zwangerschapsmassage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Als je medische klachten hebt, bijvoorbeeld een hoge of lage bloeddruk informeer dan bij de verloskundige of je gemasseerd mag worden.

Verschil tussen klassieke- en zwangerschapsmassage

Een grote verschil tussen een klassieke massage en een zwangerschapsmassage is dat er geen dieptemassage (drukpuntmassage) wordt toegepast. Naast ontspanning is een zwangerschapsmassage gericht op het verminderen van typische zwangerschapskwaaltjes.

Hoe vaak is een zwangerschapsmassage nodig?

Wij adviseren om te doen wat jij zelf prettig vindt. Je voelt zelf wel aan of je lichaam wat ontspanning of vermindering van klachten nodig heeft. Veel vrouwen maken 1 keer in de vier a zes weken een afspraak. Tegen het einde van de zwangerschap komen vrouwen meestal 1 keer in de 2 weken, omdat ze dan meer tijd hebben voor een afspraak en omdat de zwangerschap meestal zwaarder wordt door de snelgroeiende baby. Maar zelfs als je maar 1 keer een afspraak maakt is een zwangerschapsmassage effectief.

Een goede zwangerschapsmasseur

Een goede masseur heb je al gevonden! Zenzu is expert op het gebied van zwangerschapsmassage en wij zorgen ervoor dat je je tijdens de zwangerschap fit en ontspannen voelt en minder last hebt van zwangerschapskwaaltjes.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest