Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

Shaitsu massage

Premium massages

heerlijk genieten

kom tot rust

Shaitsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die wordt gebruikt om het lichaam en de geest in balans te brengen. In het Japans betekent shi vinger en atsu druk. De massagetherapeut gebruikt de duimen, handpalmen, vingers én het eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen op de acupunctuurpunten en op de meridianen. Ook gewrichtsmanipulatie en strekking van lichaamsdelen zijn onderdeel van een shiatsu-massage. De massage ontspant, versoepelt de spieren en bevordert de beweging van gewrichten. Ook zorgt shiatsu voor een goede circulatie van de bloed- en lichaamsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. 


Shiatsu is een holistische behandelmethode: lichaam en geest worden benaderd als één geheel. Tijdens de behandeling kan dus blijken dat klachten op een specifieke plek eigenlijk zijn gerelateerd aan een storing op een hele andere locatie. De therapeut houdt dus rekening met meer dan alleen het aangedane gebied. Shiatsu bevordert het zelfgenezend vermogen van de patiënt, zodat het lichaam de oorzaak van de klacht(en) direct aanpakt.

De massages worden uitsluitend uitgevoerd door professionals.

Waar helpt de shaitsu massage bij?

Het beste kan de Shaitsu massage preventief worden ingezet. Het helpt verder bij het verlichten van (pijn)klachten, zoals RSI, vastzittende spieren, nek-, schouder- en rugklachten, chronische pijn, bij neurologische aandoeningen (zenuwpijn, ischias, rugpijn, Parkinson) en ter behandeling van burn-out, lichte depressieve gevoelens, fibromyalgie en (verklaarbare) vermoeidheid. Shiatsu heeft ook een positieve werking bij reumatische aandoeningen (artrose, reuma), hormonale klachten (PMS, menopauze), stofwisselingsproblemen (obstipatie) en hoofdpijn en migraine.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews 4.1/5

27 reviews

Treatwell 4,5/5

24 stemmen

Facebook 4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest