Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

SToelmassages

Professionele stoelmassages voor bedrijven

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 Gratis advies

Stoelmassages voor bedrijven

Een stoelmassage is een laagdrempelige manier om medewerkers gezond te houden en te belonen voor gedane arbeid. Terwijl spieren effectief worden aangepakt, kunnen lichaam en geest ontspannen en weer nieuwe energie op doen.

Laat uw personeel door ons “onderhouden”, waar dan ook in Nederland op uw locatie.

Het zal niet alleen de productiviteit vergroten, maar ook de loyaliteit.

(HR) Managers hebben te maken met ziekteverzuim en stijgende kosten. Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen. Daarom hebben wij onze stoelmassages voor bedrijven ontwikkeld.

Voordelen van stoelmassages
Minder werkdruk

Vermindert en helpt bij klachten

Voorkom voortijdig ziekteverzuim

Verbeterde productiviteit

Verhoging weerstand

Verbetering bloedcirculatie

Geestelijke & lichamelijke ontspanning

Nieuwe energie

Meer werkplezier!

onze klanten

Bedrijven waar wij regelmatig mee samenwerken

Werkdruk

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en RSI.

Ontspanning

Gebleken is dat een stoelmassage op regelmatige basis, klachten vermindert en helpt voorkomen. Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans. De ultieme ontspanning voor je werknemers. 

voordelen

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat bereikt wordt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil. Zo blijkt dat een massage de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon.

FISCAAL VOORDEEL

Stoelmassages voor bedrijven zijn fiscaal aftrekbaar indien voldaan wordt aan de volgende criteria:

U hebt als werkgever een arboplan.

De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.

De massage vindt tijdens werktijd plaats.

De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

KOSTEN & BATEN

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 280,- per werknemer. Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ van een onderneming. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudigweg het beste.

De service van Zenzu leveren u dan juist geld op! Bel vandaag nog voor de mogelijkheden.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage op locatie die ongeveer 15 tot 20 minuten duurt. Indien gewenst, is een langere massage natuurlijk altijd mogelijk. Deze massage wordt op een speciale massagestoel uitgevoerd. Hierbij kan je je kleding geheel aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en geschikt om op het werk te houden.

Voor wie?

Een stoelmassage is vooral bedoeld voor personen die:

 • Veel zitten
 • Veel achter een computer werken
 • Hoge werkdruk ervaren
 • Veel in dezelfde houding zitten
 • Relatief weinig bewegen
 • Lichamelijk zwaar werk verrichten

Waar?

De stoelmassage is altijd bij u op locatie. De stoelmasseur kan in principe op iedere locatie masseren. Voor deze vorm van massages geven is een kleine ruimte meestal al voldoende. Het meest prettige is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer. Een omgeving waar meerdere mensen tegelijkertijd gemasseerd kunnen worden.

In de regio

Wij bieden professionele stoelmassages aan door heel Nederland, altijd bij u in de buurt! We zien dat stoelmassages op locatie steeds populairder worden in Nederland. Bovendien zien ondernemers en managers dat een stoelmassage op het werk de stress verlicht, waardoor de productiviteit en energie op de werkvloer toeneemt.

Waarom u voor Zenzu kiest?

 • Gespecialiseerd in verschillende massage technieken
 • Gespecialiseerd in stoelmassages
 • Professioneel opgeleide masseuses
 • Laagdrempelig
 • Al jaren ervaring!

De voordelgiste

€17,50/per kwartier

De kosten van een masseur op locatie beginnen bij € 12,50 voor een stoelmassage van 15 minuten. Dit zijn onze vanaf prijzen. Aangezien iedere werkgever andere wensen heeft, maken wij een voorstel op maat. Wij baseren het tarief voor onze stoelmassage op:

 

 • De duur van de massage
 • De omvang van de opdracht
 • De frequentie van de opdracht

Klantervaringen

“Wij hebben al meerdere keren gekozen voor de diensten van Zenzu. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde stoelmassages. Zeer professioneel en toegankelijk. Onze medewerkers kijken er iedere keer weer naar uit.”

Yasser Brazzed

Tapas del Mondo

“Regelmatig vragen wij Zenzu om op locatie te komen. Voor ons zijn de stoelmassages het ultieme relax moment. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Wij stonden versteld dat dit ook betaalbaar is voor een kleinschalig bedrijf.”

Ashllie Mahler

Ashllie Huiswerkbegeleiding & Bijles

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat is een stoelmassage op locatie?
Een stoelmassage is specifiek gericht op het voorkomen en verminderen van werkgerelateerde klachten. Denk hierbij aan stress of lichamelijke klachten. De stoelmasseur komt met zijn eigen spullen bij u langs. Het enige waar u voor moet zorgen is een beschikbare ruimte.
Wat voor massages worden er gegeven?

Wij hebben al jaren ervaring met het geven van verschillende massage technieken. Wij zijn gespecialiseerd in de Traditionele Chinese massage technieken. Er zijn twee soorten van de traditionele Chinese massage: “Zhi Ya” en de “Tui na”. Deze technieken zijn verschillend. Maar hebben beide als doel kracht en vitaliteit te stimuleren. Daarnaast geven wij ook, ontspanningsmassages, nek en schoudermassages, sportmassages en voetreflexmassages.

Is een eenmalige stoelmassage mogelijk?

Natuurlijk, wilt u eenmalig gebruik maken van onze diensten, dan is dit geen probleem. Een eenmalige stoelmassage is perfect om een afdeling of zakenrelatie mee te belonen. Bovendien is het een goede gelegenheid om je werknemers te belonen, de teamprestaties te belonen of een goed jaar/kwartaal mee af te sluiten.

Wat kost een stoelmassage op locatie?

De kosten van een masseur op locatie beginnen bij € 12,50 voor een stoelmassage van 15 minuten. Dit zijn onze vanaf prijzen. Om een duidelijke indicatie te geven, hebben we iets meer informatie nodig. Onze prijzen zijn gebaseerd op de afname van het aantal uren en de omvang en frequentie van de opdracht. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Betaal ik extra kosten?

Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs voor de stoelmassage inbegrepen. Wij brengen geen vergoeding voor de reistijd in rekening.

Is een stoelmassage fiscaal aftrekbaar?
Ja, een stoelmassage is fiscaal aftrekbaar wanneer u aan de volgende eisen voldoet:

U heeft als werkgever een arboplan.

De massage maakt in redelijkheid deel uit van het arboplan.

De massage vindt tijdens werktijd plaats.

De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

offerte aanvragen

Willem Dreeslaan 176, 2729 NJ Zoetermeer
085 303 1394
info@zenzu.nl

Pin It on Pinterest