Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

thaise massage

zenzu zoetermeer

de beste massages

kom & beleef

DE thaise massage

De Thaise massage heeft net als de Chinese massages elk zijn eigen technieken en voordelen. Beide massages hebben ook veel overeenkomsten:

  • Stressverlichting: Beide massagestijlen helpen bij het verminderen van stress en bevorderen een diepe staat van ontspanning.
  • Pijnverlichting: Of je nu last hebt van spierpijn, rugpijn of hoofdpijn, Thaise en Chinese massages kunnen helpen de pijn te verlichten en de mobiliteit te verbeteren.
  • Energieherstel: Door de energiestroom in het lichaam te optimaliseren, helpen deze massages je vitaliteit te herstellen en vermoeidheid te verminderen.
  • Verbeterde Circulatie: Beide massagestijlen stimuleren de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten en het bevorderen van een gezonde huid.
  • Flexibiliteit en Balans: Door stretching en gerichte manipulatie van spieren en gewrichten dragen zowel Thaise als Chinese massages bij aan een betere flexibiliteit en balans.

 

Allebei de massagetechnieken zijn goed voor de geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Bij een traditionele Chinese massage ontspant u meer en doet het minder pijnlijk dan bij de traditionele Thaise massage, terwijl het de zelfde werking heeft.
In Zoetermeer hebben we Zenzu die biedt traditionele Chinese massage volgens de eeuwenoude Chinese geneeswijzen, de enige in Zoetermeer met hoogwaardige kwaliteit.

Wat is een thaise massage?

De Thaise massage is inmiddels meer dan 2.500 jaar oud. Deze massagevorm is voor oorsprong Indiaas. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd na een massage. Dit is de onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest. Deze spirituele benadering heeft zijn wortels in het boeddhisme.

De massage techniek is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Thaise geneeskunde, waaronder massage zijn nog steeds te vinden op de muren van de Thaise hoofdstad. Spirituele leraren hebben daar de instructies voor de studenten geschilderd. Op schilderingen laten ze zien waar zich de energiepunten van het menselijk lichaam bevinden.

Hoewel de massage traditioneel door monniken in boeddhistische tempels werd beoefend, is het beroep niet meer beperkt tot de tempelomgeving.

De massage technieken zijn wereldwijd overgenomen. In Thailand wordt de traditionele vorm nog steeds beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels en op het strand.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest