Actie: Tot € 10 korting* op alle massages Reserveer online

massages

zenzu zoetermeer & delft

de beste massages

verwen jezelf

wat wij doen

Een goede Chinese massage werkt in op alle lagen van uw wezen. Fysiek brengt het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel.

wat u beleeft

De beste beleving beleeft u bij Chinese Massagesalon Zenzu. Waar aandacht centraal staat, zult u zich keer op keer herboren voelen. De intense kracht van onze ervaren masseuses zullen uw spieren en geest volledig ontspannen. 

Duo massage

De DUO massage bestaat uit dezelfde technieken als de reguliere Traditionele Chinese Massage, maar is bedoeld voor koppels. Geniet samen van de meest intense beleving bij Zenzu

4 Handen

De 4-handen massage is de ultieme ontspanning! Een 4-handen massage is een overweldigende ervaring doordat je door 2 personen tegelijk gemasseerd wordt.

Sportmassage

De sportmassage verbetert het spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter/persoon sneller weer actief kan worden. 

Zwangerschaps massage

Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Die rust vindt je in een zwangerschapsmassage bij Zenzu. 

Voetreflex

Reflexzone therapie is geschikt voor jong en oud, werkt tevens preventief en kan uitstekend naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast.

Nek -en Schoudermassage

Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

Aquadetox

Ontslak op celniveau en breng het lichaam opnieuw in evenwicht met deze nieuwe methode! 

Het principe van de voetbadontgiften is gebaseerd op het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting via de lymfeklieren.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest