Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

massages

zenzu zoetermeer, delft, Rotterdam & gouda

de beste massages

verwen jezelf

Ontspannings/relaxing massage

De beste beleving beleeft u bij  Massagesalon Zenzu. Waar aandacht centraal staat, zult u zich keer op keer herboren voelen. De intense kracht van onze ervaren masseuses zullen uw spieren en geest volledig ontspannen. 

Duo massage

 De DUO massage bestaat uit dezelfde technieken als de reguliere ontspannings-massage of Chinese massage, maar is bedoeld voor koppels. Geniet samen van de meest intense beleving bij Zenzu

4 Handen

De 4-handen massage is de ultieme ontspanning! Een 4-handen massage is een overweldigende ervaring doordat je door 2 personen tegelijk gemasseerd wordt.

Triggerpoint massage

Heb je last van terugkerende pijn op bepaalde plekken?

Dan kan een triggerpoint massage helpen deze pijn aan te pakken.  

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is massage techniek om de balans in je lichaam terug te brengen. Het zorgt ervoor dat alle stress en spanning uit je lichaam vloeit.

Sportmassage

De sportmassage verbetert het spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter/persoon sneller weer actief kan worden. 

Chinese massage

Een goede Chinese massage werkt in op alle lagen van uw wezen. Fysiek brengt het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel.

Gezichtsmassage

 Een gezichtsmassage werkt zeer ontspannend. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop en verbetert het uw gezondheid.

Nek -en Schoudermassage

Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

Voetreflex

Reflexzone therapie is geschikt voor jong en oud, werkt tevens preventief en kan uitstekend naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast.

Zwangerschaps massage

Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Die rust vindt je in een zwangerschapsmassage bij Zenzu. 

Cellulite massage

De cellulite massage stimuleert de huiddoorbloeding, verjongt uw huidstructuur, vermindert blokkades en verstevigt het bindweefsel.

Hoofdmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine?

Hotstone massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage bij Zenzu de uitkomst. 

Lymfedrainage massage

Door manuele lymfedrainage kunnen de beschadigde of inactieve lymfebanen in uw lichaam weer geactiveerd worden waardoor de functie kan herstellen.

Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi Massage
is een unieke massage ervaring die balans geeft in denken, voelen, doen.

Shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die wordt gebruikt om het lichaam en de geest in balans te brengen.  

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest