Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

Deep tissue massage

Premium massages

heerlijk genieten

kom tot rust

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is massage techniek om de balans in je lichaam terug te brengen. De diepe en  langzame massagetechnieken zorgen voor een verbetering van de energiestroom. Het zorgt ervoor dat alle stress en spanning uit je lichaam vloeit. Zowel, lichamelijk als geestelijk. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen met opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. 


Een deep tissue massage richt zich op het bindweefsel rondom je spieren. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren. Zit je de hele dag achter je bureau, op kantoor? Een deep tissue massage helpt om al je spieren los te maken. Een deep tissue massage maakt het bindweefsel van je spieren losser, zodat je lichaam een stuk meer onstpannen aanvoelt. 

De massages worden uitsluitend uitgevoerd door professionals.

De behandeling

De masseuse maakt met de vingers, duimen, vuisten of de onderarm en elleboog langzame en krachtige en diepe bewegingen. De massage begint rustig en wordt langzaam opgebouwd waarbij er meer druk wordt uitgeoefend. De patiënt moet zo ontspannend mogelijk liggen, de masseuse kan op deze manier goed aanvoelen waar de spieren los moeten worden gemaakt. U zult merken dat sommige plekken heel gevoelig zijn of zelfs pijn doen, waardoor automatisch je spieren aanspant. De masseuse zal doorgaan, totdat alles los zit en je heerlijk ontspannen bent.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews 4.1/5

27 reviews

Treatwell 4,5/5

24 stemmen

Facebook 4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest