Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

chinese massage

Een zen moment voor u

de beste chinese massages

verwen jezelf

CHINESE MASSAGE

Een goede Chinese massage werkt in op alle lagen van uw wezen. Fysiek brengt het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel. Mentaal komt u tot rust en ontspanning.

Ook wordt u meer bewust van je eigen lichaam door de kwaliteit van de aanraking van de gever. Tevens moet de liefdevolle aanraking van je lichaam ook gevoelens van vreugde, vertrouwen en welzijn opwekken. Je kunt daardoor een positieve opvatting van jezelf ontwikkelen.

En een verantwoordelijkheid ontwikkelen voor je eigen geluk en je eigen lichaam.

Wat is een chinese massage?

Chinese Massage is bedoeld om de energie in je lichaam te laten stromen en de stress te verlichten. Massage experts zijn van mening dat je door massage ziekten kan voorkomen.

Er zijn twee soorten van de traditionele Chinese massage: “Zhi Ya” en de “Tui na”. Deze technieken zijn verschillend. Maar hebben beide als doel kracht en vitaliteit te stimuleren.

De meeste mensen ervaren dit na een sessie van 30 minuten. Onze Chinese massages technieken worden over de hele wereld gebruikt.

Het doel van de chinese massage

Het doel is evenwicht te geven aan de persoon. En om zich te kunnen beschermen tegen verschillende soorten infecties. Ook zorgt een massage voor betere werking van alle organen. Wanneer de kanalen worden belemmerd of geblokkeerd, voelt de persoon pijn en is gevoeliger voor gezondheidsproblemen.

Onze masseuses kunnen identificeren welke wegen geblokkeerd zijn en waar de druk nodig is. Uit recente studies blijkt dat regelmatige massages helpt bij verschillende ernstige ziekten. Zoals, chronische lage rugpijn, cardiovasculaire problemen en reumatoïde artritis.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews
4.1/5

27 reviews

Treatwell
4,5/5

24 stemmen

Facebook
4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest