Spaar voor extra €10 korting! Bekijk de actie

Lomi Lomi massage

Premium massages

heerlijk genieten

kom tot rust

lomi lomi massage

De Lomi Lomi Massage
is een unieke massage ervaring die balans geeft in denken, voelen, doen.
De massage heeft effect op het fysieke-, emotionele- en spirituele lichaam. Wat de massage bij mensen teweeg brengt, van diepe ontspanning tot inzichten, los komen van emoties, of een spirituele ervaring, is uiteraard afhankelijk van de intentie waarmee iemand komt, waar iemand staat in zijn ontwikkeling en ook in hoeverre iemand zich er voor open kan stellen. 


Lomi Lomi massage is een rustige, ritmische massage, die volledig gericht is op ontspanning en genezing. Een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Hierbij
wordt voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen gemasseerd. Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.
 

De massages worden uitsluitend uitgevoerd door professionals.

Waar helpt de Lomi Lomi massage bij?

Lomi Lomi helpt bij het herstellen van de vitaliteit. Ook heeft de Lomi Lomi massage een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen. Het verbetert onder andere de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen en vermindert pijn.
De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van ergernissen, angsten en andere negatieve emoties. Het helpt u om stress los te laten. De Lomi lomi massage zorgt ervoor dat je weer volledig in balans komt. Het is een transformerende massage met een heerlijk ontspannend gevoel. Een echt Zen moment voor u!
.

Maak vandaag nog een afspraak

Google reviews 4.1/5

27 reviews

Treatwell 4,5/5

24 stemmen

Facebook 4,4/5

25 stemmen

Pin It on Pinterest